541018_531519566862704_1816069172_n

Djurdoktorn i Sollentuna

Efter flera år på stora veterinärkliniker hittade Marie-Louise Drugge till slut hem. Sedan 2010 driver hon Veterinärkliniken i Sollentuna. "Vi är en liten klinik och känner i stort sätt alla våra patienter väl", säger hon.

Veterinärkliniken i Sollentuna ligger bekvämt i Häggviks centrum, nära pendeltåg och bussar. Kliniken är liten, men stämningen hög, och stammisarna många. Här utför den legitimerade veterinären Marie-Louise Drugge de flesta rutinoperationer, och så gott som alla ingrepp som har med hund och katt att göra som kastreringar och vaccinationer. Förutom att göra olika typer av behandlingar säljer kliniken även foder av olika sorter. -

Vi gör våra kundbokningar med så stor marginal som möjligt att vi nästan alltid har möjlighet att ta emot akuta fall. Vår ambition är att ge varje kund lugn och ro, och att det ska finnas tid att ställa frågor utan stress, förklarar Marie-Louise vidare.

Patienterna kommer inte bara från närområdet i Sollentuna utan från hela norra Stockholm, till och med ända från Södertälje och Nynäshamn. Marie-Louise gör även hembesök i hela Stockholms län för exempelvis hästar och smådjur. - Jag har nog nästan varit i alla stall i Sollentuna, och många i Solna, Åkersberga och Akalla, Hembesök gör vi tidigt på morgonen, sen kväll, eller på helgen.

Något som många kunder uppskattar, säger hon.

Kunderna är många i Marie-Louises lilla lokal, och dörrklockan ringer för jämnan. - Jag hoppas att snart kunna flytta till en större lokal. Det gick fortare än jag trodde att bygga upp en kundkrets, säger hon stolt med skratt i rösten.

Publicerat i Svenska Branchmagasinet

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln