541018_531519566862704_1816069172_n

Royal Canin Veterinary Diets Dental

Pris:
529 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
912060
Antal:

BESTÄLLNINGSVARA
Denna produkt tas endast in på beställning.

Recommendations

Dental rekommenderas till hundar över 10 kg som har tendens att utveckla tandsten. Har hunden utvecklat tandsten rekommenderar vi att befintlig tandsten först tas bort på klinik. Fodret kan med fördel ges under resten av hundens liv. Komplettera gärna behandlingen med en daglig Oral Bar.

Indikationer

Problem med tandsten eller plackDålig andedräkt (halitosis)

Kontraindikationer

Valpar under 6 månaderPankreatit/tidigare pankreatit (inflammation i bukspottkörteln)Hyperlipidemi (förhöjd halt av blodfetter)

Bitarnas storlek, konsistens och form har en milt putsande effekt när de tuggas och motverkar på så sätt bildning av plack och därigenom tandsten.

Innehåller natriumpolyfosfat som binder kalcium som finns i saliven, vilket motverkar förkalkning av dentalplack till tandsten.

Hydrolyserade skaldjur (innehåller glukosamin) och hydrolyserat brosk (innehåller kondroitin) bidrar till att bevara normal rörlighet hos hundar med ledproblem. Kondroitin hämmar enzymatisk nedbrytning av kondrocyter och binder vätska i ledbrosket. Glukosamin stimulerar syntesen av glukosaminoglykaner och hyaleronsyra

En kombination av LIP-protein*, ris, prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider) och kostfibrer, främjar en god tarmflora och tarmslemhinnans funktion. Begränsar fermentation i tarmen och minskar därmed risken för oönskad gasbildning (flatulence).

*Low Indigestible Protein – utvald proteinkälla med hög smält- barhet