541018_531519566862704_1816069172_n

CONFIDENCE EQ - Lugnande till Häst

Pris:
299 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
759337
Typ:
Confidence EQ
Antal:
Slutsåld
SLUTSÅLD
Tyvärr har vi fått beskedet att distributionsrättigheterna för denna produkt har sålts vidare så för närvarande kommer den inte att finnas för den svenska marknaden. Vi kommer att uppdatera vår hemsida/facebook när/om den blir tillgänglig igen. 


VAD ÄR CONFIDENCE EQ
Confidence EQ gel minskar på ett naturligt sätt rädsla och stress hos hästar i alla åldrar och i olika situationer. Confidence EQ minskar stressen i situationer som lastning/transportering, klippning, skoning, inlärning och träning, veterinärbesök, förändringar i stall och närmiljö. Effekten är visad i flera internationella studier.

En kartong innehåller 10 dospåsar.

Confidence EQ gel innehåller en syntetisk kopia av EAP (Equine Appeasing Pheromone), det naturliga feromon stoet avger strax efter fölning som ger fölet trygghet under hela digivningstiden. Hästar i alla åldrar fortsätter att känna igen feromonet som en signal för trygghet vilken hjälper dem att fokusera och koppla av i stressande situationer. Confidence EQ gel appliceras i nedre delen av näsborrarna, låt därefter hästen stå i en lugn miljö ca 30 minuter för bästa effekt. Upprepa vid behov med 2 timmars mellanrum.

LASTNING OCH TRANSPORT AV RÄDDA HÄSTAR

VERKNING OCH SKONING, HOVSLAGERIARBETE

SKRÄMMANDE/NYA SITUATIONER

NYA MILJÖER

TRÄNING