541018_531519566862704_1816069172_n

Royal Canin Veterinary Diets Gastro Intestinal Moderate Calorie

Pris:
349 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
944020
Antal:

Indikationer

Kronisk och akut diarréInflammatorisk tarmsjukdom (IBD)Bristfällig matsmältning/upptag av näringsämnen (maldigestion/malabsorption)Obalans i bakteriefloran i tarmkanalen (SIBO)Tjocktarmsinflammation (kolit)Magkatarr (gastrit)Pankreatit/tidigare pankreatit (inflammation i bukspottkörteln)Exudativ entropati (tarmsjukdom som ger vattnig, slemmig diarré)

 

Kontraindikationer

Inga

 

Vid akuta sjukdomstillstånd ges fodret i minst tre veckor. Det ger tarmslemhinnanmöjlighet att återhämta sig och bilda nytt tarmludd. Vid kroniska tillståndkan fodret användas livet ut. För bästa näringsupptag bör dagsransonendelas upp i flera små portioner.

 

Matsmältningssäkerhet

En kombination av kostfibrer och prebiotika (FOS/frukto-oligosackarider ochMOS/mannan-oligosackarider), främjar en god tarmflora och tarmslemhinnansfunktion.

 

Måttligt energiinnehåll

Måttligt energiinnehåll bidrar till minskad risk för övervikt. Hjälper kastrerade katteroch inaktiva katter med minskat energibehov att behålla sin idealvikt.

 

Hög smaklighet

Katter med mag-tarm problem har ofta en sämre aptit och kan minskai vikt. En hög smaklighet bidrar till en ökad aptit och gör att tillfrisknandetgår snabbare.

 

EPA/DHA

Högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra) bidrar till en god funktion av mag-tarmkanalen