541018_531519566862704_1816069172_n

Royal Canin Veterinary Diets Convalescence Support S/O

Pris:
182 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
4857000
Antal:

CONVALESCENCE SUPPORT INSTANT DIET är ett komplett dietfoder för katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens. Dietfodret har högt energiinnehåll och hög koncentration av viktiga näringsämnen med hög smältbarhet.

 

Indikationer

AnorexiBidrar till läkning av leder efter operation eller skadaDräktiga och digivande honor

 

Kontraindikationer

Inga

 

Användningstid:

Enligt veterinärutlåtandet.

 

Hög proteinhalt

• Samverkande antioxidantkomplex (vita- min E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan.

 

Motverkar oxidativ stress

• Samverkande antioxidantkomplex (vita- min E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan.

 

EPA/DHA

• Högt innehåll av omega-3-fettsyrorna EPA (eikosapentaensyra) och DHA (dokosahexaensyra). Omega-3-fettsyror verkar antiinflamma toriskt och bidrar på så sätt till att bevara god funktion hos leder, hud och mage/tarm.

 

Stärker lederna

• Hydrolyserade skaldjur (innehåller gluko- samin) och hydrolyserat brosk (innehåller kondroitin) bidrar till att bevara normal rörlighet hos katter med ledproblem. Kondroitin hämmar enzymatisk nedbrytning av kondrocyter och binder vätska i ledbrosket. Glukosamin stimulerar syntesen av glukosaminoglykaner och hyaleronsyra.

 

Mer information:

Uppskattningsvis hälften av alla sällskapsdjur som tas in på djursjukhus lider av näringsbrist. Bidragande faktorer är aptitlöshet, svårigheter att äta, försämrat näringsupptag (malabsorption) eller hypermetabolism (ökad ämnesomsättning). Att förbättra den näringsmässiga statusen före operationen kan bidra till en snabbare återhämtning.