541018_531519566862704_1816069172_n

Royal Canin Energy 4300

Pris:
689 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
148150
Antal:
Beställningsvara

Komplett högenergifoder för vuxna hundar

 

Ett näringsanpassat foder med högt energivärde för hundar som utför arbetsinsatser och/eller måttlig aktivitet.

Vi rekommenderar att den dagliga fodergivan hålls under uppsikt, för att undvika onödig viktuppgång som kan innebära hälsorisker.

 

Activity Booster

Energy 4300 Performance är ett lättsmält hundfoder som är utvecklat för daglig användning eller säsongsanvändning för alla hundar som håller på med aktiviteter som är korta och intensiva. Tack vare en anpassad balans mellan fetter och kolhydrater ger Energy 4300 det riktiga energitillskottet för kort och intensiv aktivitet.

 

Tempererade klimat

Näringsanpassat foder för sport och/eller brukshundar med måttliga aktivitetsnivåer, i tempererade klimat (avseende temperatur och väderförhållanden). Detta foder stärker det egna försvaret och är anpassat för att hunden ska klara väder och vind och temperaturväxlingar.

 

Optimal matsmältning

Sammansättning av näringsämnen ger en maximalt säker matsmältning genom utvalda proteiner och fibrer och minskar mängden avföring. Mycket god matsmältningstolerans tack vare kombinationen av näringsämnen som vetegluten, psylliumskal och ris. Foderprogrammet ger dig också möjlighet att växla mellan olika foder utan övergångsperiod och utan risk för matsmältningsproblem.

 

Friska leder

Stärker benstrukturen och underhåller lederna med ett väl avvägt tillskott av kalcium och fosfor.