541018_531519566862704_1816069172_n

Royal Canin Breed French Bulldog 30 Junior

Pris:
329 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
1211040
Antal:

För Fransk Bulldogvalp upp till 12 månader

 

För säker tillväxt.

 

Trygg matsmältning

French Bulldog 30 Junior innehåller LIP-proteiner med mycket hög smältbarhet och även betmassa, fruktooligosackarider (FOS) och mannanoligosackarider (MOS) för att upprätthålla balansen i magtarmfloran. Fiskolja som är rik på fettsyror (EPA/DHA) har antiinflammatoriska egenskaper och hjälper till att skydda slemhinnan i matsmältningsapparaten.

 

Tillfredsställer kräsna hundar

Särskilt utvecklad storlek, form och konsistens, noggrant utvalda smakämnen och en sammansättning som testats av våra uppfödarpartners – French Bulldog 30 Junior är så smakligt att även den mest kräsna valp blir nöjd.

 

Stärker det naturliga försvaret.

Skyddet från moderns antikroppar minskar snabbt under dagarna efter födseln. För att hjälpa till att utveckla valpens naturliga immunförsvar innehåller French Bulldog 30 Junior ett samverkande antioxidantkomplex baserat på vitamin E och C, taurin, lutein och MOS.

 

Speciell form på käkarna

Formen på foderbitarna i French Bulldog 30 Junior gör det lättare att plocka upp bitarna, samtidigt som storlek och konsistens uppmuntrar hunden att tugga och härigenom bidrar till god mun- och tandhälsa redan från tidig ålder.

 

Bra att veta: LIP står för proteiner som är särskilt utvalda för sin goda upptagningsförmåga, över 90 %.