541018_531519566862704_1816069172_n

ICF Clorexyderm Oto 150 ml

Pris:
221 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
Clorexyderm oto
Typ:
Dr. Baddaky Clorexyderm Oto 150 ml
Antal:

Mild rengöring av öron för hund, katt, valp & kattungar. Det är en effektiv öronrengöring med vaxupplösande, svamp & bakteriedödande egenskaper som trots detta inte svider. En lösning som även kan användas om trumhinnan skulle vara trasig.

Kan användas som komplement i behandling av öroninflammationer orsakade både av bakterier & svampar. Är surgörande vilket hämmar tillväxt av bakterier.

Bruksanvisning: vrid av toppen för att bryta förseglingen. Håll upp öronlappen. Tryck på flaskan så en generös mängd rengöring kommer in i yttre hörselgången. Undvik direkt kontakt med huden då du sprutar in rengöring för att inte skada känslig hud. vik ned öronlappen. Massera öronbasen ca 10 s så lösningen sprider sig i hörselgången och så hunden/katten inte skakar ur sig all lösning. troka försiktigt bort överbliven lösning några minuter efteråt. Använd en bomullstuss, använd aldrig bomullstopps som kan skada örat & trumhinnan om hunden/katten skakar på huvudet. Du kan använda denna lösning 1 ggn/dag tills hörselgången är ren. efter detta använda den 2-3 ggr/veckan eller enligt din veterinärs rekommendation.

Rengöringen kan användas som förebyggande behandling var 14 dag för hundar/katter som har tendens till öroninflammation.

Innehåller: Klorhexidinglukonat (0.05%), mjölksyra & salicylsyra, PH: 3,5