541018_531519566862704_1816069172_n

Royal Canin Veterinary Diets Convalescence Support Cats/Dogs

Pris:
37 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
4892000
Antal:

CONVALESCENCE SUPPORT INSTANT DIET är ett komplett dietfoder för hundar och katter för näringsmässig återhämtning under konvalescens. Fodret har högt energiinnehåll och hög koncentration av viktiga näringsämnen med hög smältbarhet.

Indikationer

AnorexiMatvägranBidrar till läkning av leder efter operation eller skadaDräktiga och digivande honorTillväxt

Kontraindikationer

Inga

Användningstid:

Enligt veterinärutlåtandet.

Hög energihalt

• Convalescence Instant Diet har en högenergikoncentration. Lätt att lösa i vatten, det blir då ett energitätt och flytande helfoder med hög smaklighet och hög smältbarhet.

Motverkar oxidativ stress

• Samverkande antioxidantkomplex (vita- min E och C, taurin och lutein) bidrar till att stärka immunförsvaret och minskar de fria radikalernas påverkan.

Hög smältbarhet

• Innehåller ingredienser med hög smältbarhet vilket kompenserar för tarmens reducerade enzymaktivitet och säkerställer ett optimalt näringsintag

Mer information:

Uppskattningsvis hälften av alla sällskapsdjur som tas in på djursjukhus lider av näringsbrist. Vid kritiska situationer (koma, förlamning, flera frakturer) påskyndas djurets återhämtning om ett dietfoder med högt energiinnehåll ges pre- eller postoperativt. Convalescence Instant Diet kan spädas ut med vatten och användas vid matning med sond eller spruta eller ges så att hunden eller katten kan äta själv. Pulvret kan även strös över det vanliga fodret.